دانلود مقاله تحلیل پایدارسازی لرزهای شیروانیها به کمک ستونهای س

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تحلیل پایدارسازی لرزه‌ای شیروانی‌ها به کمک ستونهای سنگی تحت pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تحلیل پایدارسازی لرزه‌ای شیروانی‌ها به کمک ستونهای سنگی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تحلیل پایدارسازی لرزه‌ای شیروانی‌ها به کمک ستونهای سنگی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تحلیل پایدارسازی لرزه‌ای شیروانی‌ها به کمک ستونهای سنگی تحت pdf :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: همایش ملی مقاوم سازی ایران

تعداد صفحات: 9

چکیده:

پایدار سازی شیروانیها همواره یکی از مهمترین مسائل موجود درمهندسی ژئوتکنیک،به شمار رفته و موضوع گسیختگی شیبها و بنابراین پایدار سازی انها هم در شیبهای طبیعی و هم در شیبهای مصنوعی مطرح بوده است. معهذا در مقام توجه به بزرگی وخسارات وارده به تاسیسات مستقل دیگر که بوسیله گسیختگی شیبها حاصل می گردد، مهندسی ژئوتکنیک گسیختگی شیب را جزء عوامل اصلی خرابی قلمداد نموده و توجه فوق العاده ای بویژه در مناطق لرزه خیز به آن معطوف می دارند، امروزهتکنیکهای متنوعیهمچون اصلاح هندسی، زهکشی، دیوار حائل، نصب شمع، میخ کوبی، استفاده از ژئوستنتیکها و با بکارگیری ترکیبی از این روش ها جهت افزایش ضریب اطمینان پایداری یک شیب در مقابل گسیختگی به کار گرفته میشود.
استفاده از ستونهای سنگی جهت مسلح سازی یکی دیگر از این روشها است. در این مقاله، بر پایه روش تعادل حدی و با صرف نظر از مولفه قائم زلزله روشی تحلیلی جهت تعیین ضریب اطمینان لرزه ای (شبه استاتیکی) شیروانی مسلح به گروه (چندین ردیف) ستون سنگی ارائه گردیده است. مقایسه نتایج حاصل از این رابطه با نتایج حاصل از نرم افزار اجزاء محدود دو بعدی GEO-OFFICE نشان دهنده اختلاف ناچیز و در نتیجه بیانگر دقت بالای رابطه استخراج شده می باشد. علاوه بر این، مطالعات پارامتریک جهت تعیین محل بهینه ستون در شیب جهت دستیابی به بالاترین ضریب اطمینان پایداری انجام گردیده است. این مطالعات پارامتریک شامل بررسی اثر تغییر پارامترهایی همچون مشخصات ستون سنگی (قطر و فاصله آنها)، پارامترهای ژئوتکنیکی خاک و مصالح ستون (چسبندگی ، زاویه اصطکاک، وزن ، مخصوص و ;) مشخصاتهندسی شیب (ارتفاع و زاویه شیب) و مولفه افقی زلزله می باشد.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید