دانلود مقاله مقایسه تاثیر طب فشاری در نقطه سانینجیائو و ویتامین

دانلود مقاله مقایسه تاثیر طب فشاری در نقطه سانینجیائو و ویتامین E بر دیسمنوره اولیه تحت pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مقایسه تاثیر طب فشاری در نقطه سانینجیائو و ویتامین E بر دیسمنوره اولیه تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مقایسه تاثیر طب فشاری در نقطه سانینجیائو و ویتامین E بر دیسمنوره اولیه تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله مقایسه تاثیر طب فشاری در نقطه سانینجیائو و ویتامین E بر دیسمنوره اولیه تحت pdf :
دانلود مقاله مقایسه تاثیر طب فشاری در نقطه سانینجیائو و ویتامین E بر دیسمنوره اولیه تحت pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1388 در ارمغان دانش از صفحه 35 تا 43 منتشر شده است.
نام: مقایسه تاثیر طب فشاری در نقطه سانینجیائو و ویتامین E بر دیسمنوره اولیه
این مقاله دارای 9 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دیسمنوره
مقاله طب فشاری
مقاله نقطه سانینجیائو
مقاله ویتامین E
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه و هدف: دیسمنوره یک اختلال شایع ژنیکولوژیک است که نیمی از زنان در سنین باروری خود آن را تجربه می کنند. مهم ترین علت دیسمنوره اولیه افزایش تولید پروستاگلاندین ها و نقش آن در ایجاد درد می باشد. هدف از انجام این مطالعه تعیین تاثیر طب فشاری در مقایسه با ویتامین E برکاهش شدت دیسمنوره اولیه بود.
مواد و روش ها: این پژوهش یک مطالعه کارآزمایی بالینی است که در سال 1387 انجام گرفت. 100 نفر از دانشجویان دختر22 – 18 ساله دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت که شرایط ورود به مطالعه را داشتند با روش نمونه گیری مبتنی بر هدف انتخاب شدند، سپس به طور تصادفی در دو گروه طب فشاری و قرص ویتامین E قرار گرفتند. در سیکل اول (سیکل کنترل) افراد از هیچ روش درمانی در دو گروه استفاده نکردند، ولی در طی دو سیکل بعدی، با شروع درد افراد در گروه طب فشاری محل نقطه سانینجیائو را با انگشت شصت به مدت 20 دقیقه فشار می دادند و افراد در گروه ویتامین E، روزانه یک عدد قرص ویتامین E (به مقدار 200 واحد) مصرف می کردند. اطلاعات لازم به وسیله پرسشنامه و معیار آندریش – میلسوم جهت سنجش شدت دیسمنوره به دست آمد. داده های جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون های آماری تی، من ویتنی، فریدمن، مجذور کای و ویل کاکسون تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: نتایج این مطالعه نشان داد، شدت درد در دو گروه طی دو سیکل بعد از مداخله، اختلاف معنی داری دارد(p<0.05) . هم چنین اختلاف شدت درد درهر دو گروه قبل و بعد از درمان از نظر آماری معنی دار بود(p<0.05) . دو گروه از نظر مدت درد طی سیکل اول و دوم پس از مداخله اختلاف معنی داری داشتند(p<0.05) .
نتیجه گیری: یافته های پژوهش نشان داد که طب فشاری روشی موثر، در دسترس و بدون هزینه برای کاهش درد دیسمنوره می باشد و به عنوان روشی مفید جهت درمان دیسمنوره اولیه پیشنهاد می شود.
دانلود این فایل
