دانلود مقاله اثر پرایمینگ بذر با جیبرلین، اسید کلریدریک (HCL) و

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله اثر پرایمینگ بذر با جیبرلین، اسید کلریدریک (HCL) و آب بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare L) تحت pdf دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله اثر پرایمینگ بذر با جیبرلین، اسید کلریدریک (HCL) و آب بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare L) تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اثر پرایمینگ بذر با جیبرلین، اسید کلریدریک (HCL) و آب بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare L) تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله اثر پرایمینگ بذر با جیبرلین، اسید کلریدریک (HCL) و آب بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare L) تحت pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
تعداد صفحات: 20
چکیده:
با توجه به اهمیت روزافزون گیاهان دارویی در صنعت دارویی کشورمان هدف از این مطالعه ، بررسی تاثیر زمان های مختلف پیش تیمار (6، 12 و 18 ساعت) بر بذور رازیانه با محلول های مختلف (جیبرلین، آب، اسید کلریدریک و شاهد) و انتخاب بهترین زمان و محلول برای اعمال پیش تیمار بود. بدین منظور آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی در آزمایشگاه اجرا شد. صفات مورد بررسی شامل درصد جوانه زنی ، طول ریشه چه ، طول ساقه چه، طول گیاهچه، وزن تر گیاهچه، وزن خشک گیاهچه، نسبت ریشه چه به ساقه چه، مدت زمان جوانه زنی و ضریب سرعت جوانه زنی بودند. نتایج به دست آمده از تجزیه واریانس صفات مورد بررسی نشان داد که در شرایط آزمایشگاهی پیش تیمارهای مختلف در تمامی صفات مورد بررسی اثر معنی داری در سزح احتمال یک درصد داشت. مدت زمان پرایمینگ بر درصد جوانه زنی، طول ریشه چه، طول ساقه چه، و طول گیاهچه در سطح احتمال یک درصد و در صفات وزن تر گیاهچه ، وزن خشک گیاهچه و ضریب سرعت جوانه زنی در سطح احتمال پنج درصد اثر معنی داری داشت. اثر متقابل انواع پرایمینگ در مدت زمان پرایمینگ نیز بر صفات طول ساقه چه و طول گیاهچه در سطح احتمال یک درصد و بر صفات درصد جوانه زنی و طول ریشه چه در سطح احتمال پنج درصد معنی دار بود. همچنین نتایج نشان داد که پیش تیمار بذور رازیانه به مدت 6 ساعت بهترین زمان برای افزایش خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه ها بود. در شرایط آزمایشگاهی کاربرد جیبرلین بیشترین تاثیر را در افزایش صفات مورد بررسی داشت. در پیش تیمار 6 ساعت جیبرلین درصد جوانه زنی بذور 41 درصد، طول ریشه چه 53 درصد و طول ساقه چه 251 درصد افزایش یافت.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید