دانلود مقاله استفاده از تکنیک پذیرفتاری مغناطیسی در بررسی آلودگ

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله استفاده از تکنیک پذیرفتاری مغناطیسی در بررسی آلودگی فلزات سنگین (مطالعه موردی: شهر زنجان) تحت pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله استفاده از تکنیک پذیرفتاری مغناطیسی در بررسی آلودگی فلزات سنگین (مطالعه موردی: شهر زنجان) تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله استفاده از تکنیک پذیرفتاری مغناطیسی در بررسی آلودگی فلزات سنگین (مطالعه موردی: شهر زنجان) تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله استفاده از تکنیک پذیرفتاری مغناطیسی در بررسی آلودگی فلزات سنگین (مطالعه موردی: شهر زنجان) تحت pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی جغرافیا، شهرسازی و توسعه پایدار
تعداد صفحات: 10
چکیده:
مطالعه حاضر با هدف بررسی آلودگی شهری و عوامل مؤثر بر آن با استفاده از تکنیک پذیرفتاری مغناطیسی در شهر زنجان انجام گرفت. برای این منظور، نمونه برداری خاک سطحی بر اساس روش کاملاً تصادفی و از فضای سبز داخل شهر انجام گرفت. به صورت کلی تعداد 27 نمونه خاک سطحی از عمق 0 تا 10 سانتی متری برداشت گردید. فلزات سنگین با استفادهاز اسیدنیتریک 5 نرمال عصاره گیری و با دستگاه جذب اتمی قرائت شدند و پذیرفتاری مغناطیسی نمونه های خاک با استفاده از دستگاه Bartington MS2 dual frequency sensor در دو فرکانس بالا 4/6 KHz و پائین 0/46 KHz اندازه گیری شد و مقدار پذیرفتاری مغناطیسی وابسته به فرکانس از اختلاف پذیرفتاری مغناطیسی در فرکانس بالا و پائین محاسبه شد. نتایج نشان داد، پذیرفتاری مغناطیسی (Xy) با حداقل 116/0 و حداکثر 1347/6 و میانگین 519/2 ((10(-8)m(3)kg(-1) بدست آمد که نسبت به مطالعات دیگر انجام گرفته، بسیار بالاتر بود. میانگین پذیرفتاری مغناطیسی وابسته به فرکانس (X(fd 1/05 با حداقل 0/14 و حداکثر 6/99 درصد محاسبه شد. همچنین ارتباط مثبت بین پذیرفتاری مغناطیسی (X(y) با سرب (r=0/622)، روی (r=0/675)، مس (r=0/260)، منگنز (r=0/024) و کادمیم (r=0/152) مشاهده شد. در حالیکه ارتباط بین( X(y با آهن، کروم، کبالت و نیکل منفی بود. از بین خصوصیات خاک، ماده آلی، ظرفیت تبادل کاتیونی و درصد شن با (X(y ارتباط مثبت نشان دادند. به صورت کلی میانگین بالای پذیرفتاری مغناطیسی نشان می دهد که خاک منطقه مطالعاتی با ذرات فری مگنتیک غنی شده است که احتمالاً به دلیل فعالیت های انسانی از قبیل ترافیک، سوخت، سوخت های فسیلی و صنعت در منطقه می باشد. از طرف دیگر ارتباط مثبت بین پذیرفتاری مغناطیسی با عناثر با منشاء انسانی (Cd, Zn, Pb و Cu) این مطلب را تأئید می کند. به صورت دیگر می توان گفت، هر جا آلودگی انسانی بالا باشد، پذیرفتاری مغناطیسی هم به مراتب آن بالاست.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید